Spelregels

Hoe werkt het?

De Lange Puur Natuur uit Genemuiden levert seizoensgebonden fruitpakketten. Ook stemmen we pakketten af op de vraag binnen jouw organisatie. Zijn de appels niet aan te slepen? Dan zorgen wij dat er meer van deze oogappeltjes zijn. Blijven de kiwi's eenzaam liggen? Dan verminderen we het aantal of halen ze helemaal uit het pakket. Zo flexibel zijn we, want van weggooien houden we niet.

Omdat wij jou persoonlijk te woord staan, kunnen we werkfruit aanbieden zonder vast abonnement. Of je elke keer een nieuwe bestelling plaatst, of met regelmaat een doosje werkfruit laat bezorgen, het is jouw keuze! Het aantal leveringen gaat altijd in overleg.

Onze fruitpakketten bestaan uit verschillende soorten fruit. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn appels, peren, kiwi's, bananen, druiven, mandarijnen, sinaasappels, snackkomkommertjes of snoeptomaatjes.

 

Contole

Kwaliteit, dat is een van onze belangrijkste pijlers. Ons fruit wordt 4 keer gecontroleerd voordat het bij jou op de werkvloer in de fruitmand ligt. Dit gebeurt op de volgende momenten:

  • Bij de kweker
  • Bij het samenstellen van de pakketten
  • Bij het klaarzetten van de bestellingen
  • Bij de levering door de chauffeur

Het kan bijna niet voorkomen...maar mocht het werkfruit onverhoopt toch niet naar wens zijn, geef dit dan altijd aan.

 

Prijzen

Als je aan ons doorgeeft met hoeveel personen je bent, dan maken wij een passende offerte voor jou. De prijs-kwaliteitsverhouding van ons werkfruit, dat is de kers op de taart!

 

Bestellen

Bestellen is eenvoudig, we hebben meerdere mogelijkheden.

  • telefonisch
  • via whatsapp
  • in de winkel
  • per e-mail

Bezorgen

Zoals je van ons kan verwachten is ook onze bezorging zeer flexibel. Wij bezorgen namelijk 6 dagen per week. Omdat we dit persoonlijk leveren, doen we dit altijd op de begane grond. De organisatie is zelf verantwoordelijk om het werkfruit naar hogere etages te vervoeren.

Onze bezorgers zijn gemotiveerde 65-plussers, die na hun pensioen toch graag nog wat te doen hebben, Ze bezorgen met veel liefde en plezier onze pakketten met werkfruit bij jou op de werkvloer. Wanneer er nog kratten aanwezig zijn van vorige leveringen, nemen ze deze gelijk weer mee. Zo werken we duurzaam en milieubewust.

Uiteraard is het ook mogelijk om af te halen bij ons in de winkel, wanneer dit beter uitkomt.

 

Betalen

De betaling van werkfruit gaat per factuur, maandelijks.