Een toffe peer; voordelen voor de werkgevers

Gemotiveerde en vitale werknemers, dat klinkt elke werkgever als muziek in de oren. Zorg dat een gezonder eetpatroon binnen jouw organisatie diep geworteld zit. Inspireer jouw mensen door ze gratis fruit als tussendoortje aan te bieden.

Maak met werkfruit een prioriteit van jouw werknemers vitaliteit

Fruit zit boordevol vitamines, geeft energie en houdt mensen alert. Dit zal zich uitbetalen in een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim. Jouw bedrijfsimago krijgt tevens een boost door jouw sympathieke gebaar. Daar pluk je als organisatie uiteindelijk de vruchten van.

 

Adviseren voor werkgevers

Wij adviseren jou als werkgever graag in het aanbieden van werkfruit in jouw organisatie. Zo kunnen wij aangeven welke hoeveelheid en levermomenten het beste zijn. Een voorbeeld hiervan is dat wij aanraden bij een afname van meer dan 100 stuks, 2 keer per week te leveren om de versheid te kunnen garanderen. Daarnaast is het belangrijk om duidelijke afspraken met de werknemers te maken en goed vooraf te communiceren. Hoeveel stuks fruit mogen zij nuttigen en mag dit alleen onder werktijd of ook als zij naar huis toe gaan? Kortom, genoeg om over na te denken. Wij helpen jou graag met onze ervaringen!


Werkfruit: een gezond en fiscaal aantrekkelijk tussendoortje

Wist je dat de overheid een stuk fruit ook als een snack beschouwd?
Als je fruit als tussendoortje op de werkvloer aanbiedt zijn de kosten hiervan 100% aftrekbaar van
de belasting, inclusief de btw.
Wat houd je nog tegen?


Maatschappelijk en verantwoord ondernemen

Kies je om werkfruit af te nemen bij De Lange Puur Natuur, dan ondersteun je direct lokaal ondernemerschap. Wij werken milieubewust en duurzaam en zijn daarmee als leverancier een maatschappelijk en verantwoorde keuze.