Een appeltje voor de dorst; voordelen voor de werknemer

We weten allemaal dat fruit eten gezond is. Maar waarom eigenlijk? Het voedingscentrum zegt over fruit:"Fruit is goed voor de gezondheid. Het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten, en hangt samen met een lager risico op diabetes type 2 en bepaalde vormen van kanker. Volwassenen krijgen het advies om 2 porties fruit per dag te eten (200 gram). Als je varieert tussen de verschillende fruitsoorten, krijg je alle voedingsstoffen uit fruit binnen die je nodig hebt." Reden genoeg dus om de aanbevolen portie fruit per dag te eten!

Eet jij 2 stuks fruit op een dag? Met het werkfruit van De Lange Puur Natuur wel!

Na een lange vergadering ben je wel toe aan een verfrissend tussendoortje voordat je je weer op de rest van je werk stort. Wat is er dan beter dan een stukje fruit? Met het werkfruit van De Lange Puur Natuur staat er elke week een mand met vers fruit voor jullie klaar op de werkvloer. Lekker wanneer je bezig bent met een gezonde levensstijl. Fruit is goed voor de lijn en zorgt ervoor dat je fit en gezond blijft.

Toch wel een blijk van waardering dat jouw werkgever deze gezonde tussendoortjes aanbiedt. Dit brengt een stukje sfeer, beleving op de werkvloer. En natuurlijk positieve energie om weer aan de slag te gaan! Lekker een stuk fruit en dan...gaan met die banaan!

 

"Lekker, die schaal met fruit op de afdeling. Straks een appel, vanmiddag weer een ander stuk fruit. Gezond, maar ook gezellig. En prima voor de werksfeer. Zouden meer bedrijven moeten doen. Goed voor de reputatie!"