Verse maaltijden uit eigen keuken!

Wij koken elke dag gezonde en smakelijke maaltijden in de keuken van onze winkel. Uiteraard gebruiken wij hiervoor de verse producten uit onze eigen winkel! Wij koken zonder zout en voegen alleen kruiden toe voor de smaak. De aardappelen en groenten worden gaar gestoomd, hierdoor behoud je de smaak en de vitamines optimaal! In onze maaltijdkoeling in de winkel vind u altijd een ruim assortiment. We hebben altijd 4 halen naar keuze = 3 betalen!

Mocht u niet meer kunnen koken om wat voor reden dan ook, dit kan ook tijdelijk zijn, dan verzorgen wij graag uw gezonde maaltijd. 
Wij  hebben een vaste bezorger die twee keer per week bezorgd, dinsdagochtend en vrijdagochtend. De maaltijden zijn altijd koelvers en zijn verpakt in magnetronverpakking. Voor meer informatie over onze maaltijdservice kunt u altijd contact met ons opnemen.

Overwerken? Wij bezorgen bij bedrijven warme maaltijden, desgewenst met bestek. U geeft ons de bestelling door, wij bezorgen op een door u gewenst tijdstip. U kunt gelijk gaan genieten van een gezonde en verantwoorde maaltijd.